Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Οι ρίζες της MG βρίσκονται πίσω στο 1969, όταν η εταιρία μας ανέλαβε, ως πρώτο μεγάλο έργο διάφορες ειδικές κατασκευές στα διυλιστήρια της ESSO PAPPAS (Ελληνικά πετρέλαια) στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα στις επόμενες δεκαετίες, η εταιρία μας αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε όλη την Ελλάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει δυνατές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργαστήκαμε, απολαμβάνοντας πλέον την εμπιστοσύνη και το σεβασμό τους, ως μια αξιόπιστη και συνεπής κατασκευαστική εταιρία, η οποία έχει κατορθώσει να υλοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό έργων, ποικίλων κατηγοριών και μεγεθών. Η γκάμα αυτή των έργων περιλαμβάνει πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, μονοκατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, επαγγελματικούς χώρους, βιομηχανικές κατασκευές, αθλητικές εγκαταστάσεις και έναν μεγάλο αριθμό ιδιοκατασκευών.

Η MG σήμερα εκφράζει και εφαρμόζει όλη την συσσωρευμένη τεχνογνωσία και πείρα που έχει αποκτήσει τις  4 δεκαετίες της ζωής της, μέσα από τα έργα που έχει αναλάβει και διεκπεραιώσει.

Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση των πελατών μας, αποτέλεσε και αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο της εταιρίας μας για απόδοση υψηλών προδιαγραφών.