ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ MG

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ MG

Τοποθετούμε το όφελος και την ικανοποίηση των πελατών μας στην κορυφή της επαγγελματικής μας νοοτροπίας και λειτουργίας.

Παρατηρούμε κάθε λεπτομέρεια της κατασκευαστικής ποιότητας, με το μάτι του τεχνίτη και με την άνω των 40 ετών εμπειρία  στον τομέα της δόμησης, διαθέτουμε αποδεδειγμένη ικανότητα σε όλους τους τομείς των κατασκευών, νιώθοντας περήφανοι για την ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε, πάντα οικονομικά και αποτελεσματικά.

ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ

Ο Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός μας μαζί με τα οικοδομικά υλικά πρώτης ποιότητας που εξασφαλίζουν μακροβιότητα και εξοικονόμηση ενέργειας, συνδυάζονται με τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα των χώρων και προσδίδουν υπερβάλλουσα αξία στα κτίρια των πελατών μας.

Η ΦΗΜΗ ΜΑΣ

Κατά την διάρκεια των ετών δραστηριοποίησης μας έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε την φήμη μιας εταιρίας που εξυπηρετεί τους πελάτες της με ποιότητα και ακεραιότητα.
Η φήμη μας είναι το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο μας.

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κάθε στάδιο της διαδικασίας οικοδόμησης είναι ολοκληρωμένο και ενσωματώνεται στο συνολικό σχέδιο, συνδυάζοντας ομαδική εργασία, επικοινωνία και εμπειρία. Οι διευθυντές των έργων, εξασφαλίζουν με την εμπειρία τους ότι κάθε λεπτομέρεια από το αρχικό σχεδιάγραμμα καλύπτεται, διατηρώντας παράλληλα την ομαλή ροή των εργασιών του έργου, βάση του χρονοδιαγράμματος .

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι η βασική διαφορά από τον ανταγωνισμό μας.
Παρατηρούμε και φροντίζουμε για την παραμικρή λεπτομέρεια, μιας και η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη προτεραιότητα μας.
Οι διευθυντές του έργου και οι επόπτες μας, αλλάζουν βάρδιες στο χώρο εργασίας ανασκοπώντας ημερήσια την πρόοδο, επεμβαίνοντας και επιλύοντας προβλήματα, όταν χρειάζεται, κρατώντας συγχρόνως τακτική επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες των κτιρίων.

ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Λόγω της επιμέλειας και της δέσμευσης μας για την ασφάλεια, διατηρούμε ένα εξαιρετικό ρεκόρ ασφάλειας, 40 ετών που βασίζεται στο πρωτόκολλο και στο εγχειρίδιο ασφαλείας μας, καθώς και στις γενικές υπενθυμίσεις ασφάλειας.